Onderhoudsplan

‘’Uit ervaring is gebleken dat het onderhoudsplan gemiddeld 10% goedkoper is dan traditioneel onderhoud.’’

Een goed onderhouden woning met strak schilderwerk behoudt zijn waarde. Regelmatig onderhoud is daarom enorm belangrijk. Met ons meerjarenplan hebt u het gemak en de rust van een perfect onderhouden woning, voor maar liefst 10 jaar lang!

Hoe werkt het?

Heel eenvoudig: u betaald per uitgevoerde werkzaamheden. De erkend Betere Schilder inspecteert uw woning en maakt een 10 jaren plan op. Na volledige acceptatie hiervan zet de schilder uw huis van top tot teen stralend in de verf. Daarna word er volgens het onderhoudsplan werkzaamheden uitgevoerd.

Uw huis altijd stralend in de verf

Een perfect onderhouden huis is meer waard en verlengt de levensduur van uw woning. Regelmatig onderhoud is enorm belangrijk, met behulp van ons meerjarenplan voorkomt u onnodig hoge kosten aan bijvoorbeeld achterstallig onderhoud. Uw erkend Betere Schilder gaat graag voor u aan de slag om uw huis in topkwaliteit te houden. Op die manier blijft uw huis voor jaren in topconditie, u bent 10 jaar zorgeloos aan uw buitenschilderwerk.

10 jaren plan altijd opzegbaar

Het 10 jaren plan is elke dag opzegbaar.

Het is een vrijblijvend voorstel. Gaat u bijvoorbeeld verhuizen wij maken vrijblijvend het nieuwe onderhoudsplan voor u woning. Ook kunt u ons onderhoudsplan overdragen aan de bewoners van bijvoorbeeld het verkochte huis waarvan het onderhoudscontract bedoelt was.

Garantie & controle

Uw erkend Betere Schilder biedt u de garantie dat de werkzaamheden worden uitgevoerd volgens de hoogste kwaliteitseisen van ons keurmerk. U kunt na elke oplevering een uitgebreide beoordeling indienen.

Schema onderhoudsplan
Hieronder het meer jaren schema van de betere schilder, deze word opgenomen in het onderhoudsplan.